Ik ben op zoek naar een (afstudeer) opdracht

Binnen IWP EDRiT voer jij als student onderzoek uit voor opdrachtgevers. De uitkomsten van jouw onderzoek zijn dan ook voor hen van groot belang. Want je onderzoek of eindproduct wordt ook echt in de praktijk in gebruik genomen. Ben je geïnteresseerd in onderwerpen als demografische veranderingen en hun invloed op de leefbaarheid en de regionale ontwikkeling? Dan moet je bij ons zijn.

Onderzoek doen tijdens je studie of om op af te studeren?

Lijkt het jou leerzaam en interessant om onderzoek te doen in een regio die in twee landen ligt? Dan is de Eems Dollard Regio in Nederland en Duitsland wat voor jou. Kijk tussen onze opdrachten of er een onderzoeksproject voor jou bij zit en neem contact op met info@grenzenloos-edr.nl

Begeleiding

Wanneer je onderzoek doet in IWP EDRiT krijg je extra begeleiding en coaching van ons en je opdrachtgever. Die opdrachtgever kan een overheid zijn, maar bijvoorbeeld ook een ziekenhuis, een ondernemersvereniging of een bewonersorganisatie. Je interne coach zorgt ervoor dat de eisen die vanuit je opleiding worden gesteld aan je onderzoek en de wensen van de opdrachtgever bij elkaar komen. Alle studenten die binnen IWP EDRiT een onderzoeksopdracht uitvoeren vormen samen een echt multidisciplinair team! Binnen dit team helpen de studenten elkaar vanuit hun eigen kennis en vakgebied. We hebben de laatste jaren HBO-studenten gehad vanuit de opleidingen Vastgoed & Makelaardij, (International) Facility Management, (Internationale) Bedrijfskunde, Architectuur, Bouwkunde en Civiele techniek, HBO Rechten, Sociaal Werk en studenten Geografie vanuit de universiteit. Onze studenten behalen goede resultaten. Dus lijkt het je wat, neem dan contact met ons op.

Onderzoeksopdrachten

Kijk op de pagina opdrachten voor het complete overzicht van alle opdrachten.